Sipoon kansalaisopisto

Opinto-ohjelma 2016-2017

Opinto-ohjelma 2016-2017 pdf-muotoisena.

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan netissä Hellewin kautta tai soittamalla opiston kansliaan numeroon 09 23536004. Huomaathan kurssi-ilmoittautumisajat syksyisin ja keväisin, sillä kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Valmistaudu ilmoittautuessasi antamaan seuraavat henkilötiedot: nimi, henkilötunnus, kotikunta, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, koulutustausta (perusaste/toinen aste/korkea aste) ja pääasiallinen toiminta (työllinen/työtön/opiskelija/eläkeläinen/muu). Jos sinulla ei ole henkilötunnusta, voit ilmoittautua puhelimitse toimistoon.

Kurssin maksaminen

Kurssimaksu maksetaan jokaisesta kurssista, syys- ja kevätlukukaudet erikseen.

Ensijaisesti toivomme, että maksat kurssin verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä. Jos et ole maksanut nettipankissa, saat laskun kotiisi postitse kurssin alettua.

Osallistujat maksavat kurssikirjat ja materiaalit erikseen.

Kurssialennukset

Työttömät ja työttömyyseläkkeellä olevat voivat käyttää opintoseteleitä 50e/lukukausi. Opintosetelilomake täytetään toimistossa viimeistään 3 arkipäivää ennen kurssin alkamista. Perhealennus on huomioitu jo kurssin hinnassa ja koskee ainoastaan vanhempi-lapsi kursseja. Huom. Yksi lapsi per aikuinen

Kurssin peruutus

Kurssin peruutus tulee tapahtua viimeistään 3 arkipäivää ennen kurssin alkamista soittamalla opiston kansliaan numeroon 09 23536004 tai perumalla kurssi Hellewin kautta. Huomaa, että vain opettajalle ilmoittaminen ei riitä peruutukseksi. Myöhässä peruutetusta kurssista asiakas joutuu maksamaan 50 % kurssin hinnasta. Jo alkaneesta, keskeytetystä kurssista ei hyvitetä kurssimaksua.

Kurssimuutoksista ja uusista kursseista ilmoittaminen

Mahdollisista muutoksista ja lisäyksistä kursseihin ilmoitamme opiskelijoille kiireellisissä asioissa tekstiviestillä. Muistathan huolehtia, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Uusista kursseista kerromme kotisivujen Ajankohtaista-osiossa ja Hellewissä. Kursseja mainostetaan myös Sipoon Sanomissa, Östnylandissa ja Keski-Uusimaassa.

Tilauskoulutus

Opisto järjestää mielellään tilaus- ja henkilöstökoulutusta esim. yrityksille ja yhteisöille. Kysy lisää toimistosta joko soittamalla 09 2353 6004 tai sähköpostilla sibbomi.sipoonko@sipoo.fi

 

På svenska

Viimeksi muokattu 11.08.2016