Esiopetukseen ja kouluun ilmoittautuminen

På svenska

Esiopetukseen ja kouluun ilmoittaudutaan Sipoossa 11.­–28. helmikuuta. Huoltajat ilmoittavat lapsensa esikouluun ja kouluun sähköisesti Wilmassa osoitteessa www.wilma.sipoo.fi. Ilmoittautumisaika on 11.2–28.2.2019.

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Kaikille vuonna 2013 syntyneille ja Sipoossa kirjoilla oleville lapsille osoitetaan paikka velvoittavaan esiopetukseen. Lasten huoltajille lähetetään lapsen kotiosoitteeseen kirje (vko 6), jossa on tieto lapsen osoitteen mukaisesta ensisijaisesta esiopetuspaikasta ja ohjeet paikan vastaanottamiseksi. 

Huoltajat vahvistavat lapsensa esiopetuspaikan sähköisesti ilmoittautumisaikana 11.-28.2.19 osoitteessa wilma.sipoo.fi. 
Ohjeet ja Wilman käyttäjätunnukset löytyvät kirjeestä. 

Kouluun ilmoittautuminen (Wilma)

Kouluun ilmoittautumiseen tarkoitettu lomake löytyy Wilman etusivun yläreunassa olevan menu-valikon (kolme viivaa) alta otsikolla ”Lomakkeet”. Mikäli teillä ei ole Sipoon Wilma tunnuksia tai teillä on Wilman käyttäjätunnuksien kanssa ongelmia, voitte olla yhteydessä Camilla Jaatiseen (camilla.jaatinen@sipoo.fi)

Jos olette juuri muuttaneet/muuttamassa Sipooseen

Jos lapsi ei ole ollut kirjoilla Sipoossa vuoden 2019 alussa, mutta haluaa aloittaa esiopetuksen/koulun, tulee huoltajan ilmoittaa lapsi esiopetukseen/kouluun Sipoon kunnan nettisivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Sähköisiä lomakkeita voi käyttää myös, jos esiopetuksen ilmoittautumiskirjettä ei tule tai Wilma-tunnukset puuttuvat. 

Linkit lomakkeisiin:
Esiopetuksen lomakkeet
Koulun lomakkeet

Esiopetukseen ja kouluihin tutustumiset järjestetään loppukeväästä. Asiasta tiedotetaan Wilman kautta.

Lähikoulupäätös annetaan tiedoksi Wilmassa maaliskuun aikana. Mahdollista toissijaista esikoulu-/koulupaikkaa tulee hakea 31.3.2019 mennessä ja päätökset näistä tehdään huhtikuun aikana. Seuraava mahdollisuus hakea toissijaista esikoulu-/koulupaikkaa on 31.5.2019 mennessä, näistä esikoulu-/koulupaikoista päätetään kesäkuun aikana.

Lisätietoja ilmoittautumisista esiopetukseen: 
Suunnittelija Petra Salomaa, puh. 050 5502539, petra.salomaa@sipoo.fi

Lisätietoja ilmoittautumisista kouluun:
Toimistosihteeri Mikaela Hutukka, puh. 040 191 4293,
mikaela.hutukka@sipoo.fi

Oppilaaksiottoalueet

Alla olevassa kartassa näette Sipoon suomenkieliset oppilaaksiottoalueet.

Myös koulut on merkitty, joten eri oppilaaksiottoalueilla asuvat voivat tarkistaa oman tulevan lähikoulunsa.

Huomaa, että kartan tiedot ovat ainoastaan suuntaa antavia ja että lopullinen päätäntävalta lähikoulupäätöksissä on kunnalla.

Näytä suurempi kartta

Viimeksi muokattu 13.11.2018