Suomi 100 vuotta arboretum rakentuu Jokipuistoon
Juhlavuonna lapsen synnyttäneet sipoolaiset saavat verkkopalvelun kautta varattua uudelle perheenjäsenelleen nimikkopuun rakenteilla olevaan puulajipuistoon.
Linkin kautta voit tutustua rakennettavaan puistoon sekä varata puun vuoden 2017 lapselle.
Puut istutetaan arboretumiin kevätkesällä 2018, halutessaan voi osallistua istutustalkoisiin ( Aikataulusta tarkemmin huhtikuussa 2018 ). Puulajit kyltitetään ja alueelle sijoitetaan infokartta.
TERVETULOA puulajipuistoon

 

Istutustalkoot arboretumissa Sipoossa 6.6.2018

Arboretumin alueella Nikkilässä pidetään istutustalkoot keskiviikkona 6.6.2018 klo 16:30-19. Suomi 100 arboretum rakentuu Jokipuistoon. Istutustalkoisiin kokoonnutaan Juhlatalon parkkipaikan läheisyyteen, joka sijaitsee osoitteessa Vanha vesitorninmäki 1.


Juhlavuonna lapsen synnyttäneet sipoolaiset ovat saaneet varata uudelle perheenjäsenelleen nimikkopuun puulajipuistoon. Talkoissa pääsee istuttamaan oman lapsensa puun sekä muita varaamatta jääneitä puita. Varatuille puille on tehty nimikyltit. Taimia on kuitenkin vielä jäljellä, joten puun varaaminen vuonna 2017 syntyneelle lapselle on yhä mahdollista. Puun voi varata paikan päällä, jolloin kyltit teetetään jälkikäteen. Mikäli olisi käynyt niin hassusti, että aiempi nettijärjestelmä puiden varaamiselle olisi tehnyt tepposet, saa puuvarauksen varmistettua paikan päällä myös tässä tapauksessa.

Talkoissa on paikalla kunnanpuutarhuri Mari Kosonen ja muita puutarhureita, jotka auttavat ja neuvovat istutusten kanssa. Istutustalkoot ovat kaikille avoin tapahtuma, ja talkooväelle on tarjolla virvokkeita.

Tervetuloa mukaan viettämään iloista talkooiltaa uuteen arboretumiin!

Lisätietoja:
Mari Kosonen, kunnanpuutarhuri, mari.kosonen@sipoo.fi

  PÅ SVENSKA

Viimeksi muokattu 25.05.2018