Puistojen suunnittelu ja rakentaminen

Jokipuisto

Istutustalkoot arboretumissa Sipoossa

Arboretumin alueella Nikkilässä pidetään istutustalkoot keskiviikkona 6.6.2018 klo 16:30-19.

Suomi 100 arboretum rakentuu Jokipuistoon. Istutustalkoisiin kokoonnutaan Juhlatalon parkkipaikan läheisyyteen, joka sijaitsee osoitteessa Vanha vesitorninmäki 1.

Juhlavuonna lapsen synnyttäneet sipoolaiset ovat saaneet varata uudelle perheenjäsenelleen nimikkopuun puulajipuistoon. Talkoissa pääsee istuttamaan oman lapsensa puun sekä muita varaamatta jääneitä puita. Varatuille puille on tehty nimikyltit. Taimia on kuitenkin vielä jäljellä, joten puun varaaminen vuonna 2017 syntyneelle lapselle on yhä mahdollista. Puun voi varata paikan päällä, jolloin kyltit teetetään jälkikäteen. Mikäli olisi käynyt niin hassusti, että aiempi nettijärjestelmä puiden varaamiselle olisi tehnyt tepposet, saa puuvarauksen varmistettua paikan päällä myös tässä tapauksessa.

Talkoissa on paikalla kunnanpuutarhuri Mari Kosonen ja muita puutarhureita, jotka auttavat ja neuvovat istutusten kanssa. Istutustalkoot ovat kaikille avoin tapahtuma, ja talkooväelle on tarjolla virvokkeita. Tervetuloa mukaan viettämään iloista talkooiltaa uuteen arboretumiin!

Lisätietoja:

Kunnanpuutarhuri, yhteystiedot.

Pähkinälehdon viheralue

Parhaillaan rakentuvalle Pähkinälehdon asemakaava-alueelle on suunniteltu kolmesta kuntoilu- ja leikkialueesta sekä laajasta puistometsäalueesta koostuva Pähkinälehdon viheralue.

Pähkinälehdon viheralueen yleissuunnitelma ja sijainti kartalla.


Pähkinälehdon havainnekuva

På svenska

Viimeksi muokattu 17.09.2018