< Ajankohtaista
08.11.2017

Konsertti-ilta Sipoossa Jack Vreeswijkin ja Fredrik Furun seurassa 17.11.

Konsertti-ilta Sipoossa Jack Vreeswijkin ja Fredrik Furun seurassa 17.11.
12. marraskuuta on kulunut 30 vuotta trubaduurilegendan Cornelis Vreeswijkin kuolemasta. Corneliksen poika Jack esittää isänsä lauluja kunnioituksella, ja jos sulkee silmänsä, on melkein kuin kuulisi Corneliksen äänen. Suomessa Jack Vreeswijk esiintyy Fredrik Furun kanssa.

Jack Vreeswijk ja Fredrik Furu tutustuivat erään festarin backstagella. Sen jälkeen he ovat yhdessä tehneet yhteislaulua, laulelmafestivaaleja, kiertueita ja tv-esityksiä. Nyt he toivottavat sinut tervetulleeksi konsertti-iltaan, joka on täynnä rakkautta, lämpöä ja huumoria.

Vreeswijk laulaa Vreeswijkiä

Jack antaa meille oman kertomuksensa isästään, sekä lauluja ruotsalaisen kansallisrunoilijan syvästä lähteestä. Jack antaa henkilökohtaisen ja täynnä rakkautta olevan tulkinnan Corneliksen lauluista, ja muutaman ihanan ja hauskan kertomuksen faijasta ja siitä miten lauluja syntyi.

Fredrik Furu - Yksin eturivissä

Fredrik Furun sanoitukset ja sävellykset ovat henkilökohtaisia ja suoria. ”För alla änglar”-sinkulla ja ”Ensam längst fram”-livealbumilla Fredrik todistaa taas, että hän on huippuluokan pop-runoilija.

Paikka: Itäisen Jokipuiston Juhlatalo, Uudensillantie 39, Nikkilä. Konsertti alkaa 17.11. klo 19 ja kestää noin 2h 20 min.

Liput 15€. Ennakkovaraus s-postilla: kulttuuri@sipoo.fi. Lippuja voi ostaa etukäteen myös Kuntalan Info-tiskiltä ja tuntia ennen ovelta käteisellä.

Furu ja Vreeswijk esiintyvät myös 18.11 Espoon Kino Tapiolassa.

Konsertin järjestäjä: Sipoon kunnan kulttuuripalvelut yhteistyössä Pohjola-Nordenin Sipoo-osaston kanssa.

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/854856504692643/


Viimeksi muokattu
08.11.2017
tagit: kulttuuri