< Ajankohtaista
25.09.2017

Sipoo järjestää monipuolista ohjelmaa vanhustenviikolla 1. – 8.10.2017

Vanhustenviikolla 1. – 8.10.2017 on Sipoossa tarjolla monipuolista ohjelmaa ikäimisille, heidän omaisilleen ja kaikille aiheista kiinnostuneille. Vanhustenviikon valtakunnallisena teemana on tänä vuonna ”Ikäpolvet yhdessä”.

Ohjelmaa järjestävät Sipoon kunnan ikääntyneiden palvelut ja vanhusneuvosto yhteistyössä muun muassa kunnan muiden osastojen, yritysten ja järjestöjen kanssa. Koko viikon ohjelma on nähtävissä kunnan verkkosivuilla täällä ja saatavissa muun muassa Kuntalasta, terveysasemilta, kirjastoista ja palvelutaloista.

Viikon aikana on luvassa esimerkiksi musiikkia, liikuntaa ja Hyvinvointimessut. LC Sipoonjoki ja Sibbo-Pornainen Rotaryklubi järjestävät jälleen halukkaille kuljetusta tapahtumiin.

Tarkempia tietoja viikon ohjelmasta antaa palveluohjaaja Nina Weckman 09-2353 6690.

 

Poimintoja viikon ohjelmasta:

Sipoossa vanhustenviikon avajaisia vietetään sunnuntaina 1. lokakuuta klo 14 Nikkilän Sydämessä. Viikon avaa sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Micaela Röman. Luvassa on myös musiikkia ja kahvitarjoilu.

Maanantaina 2.10. klo 10 Palvelutalo Elsiessä psykologi, tutkija Marja Saarenheimo kertoo Vanhenemisen taidosta. Alustus on suomeksi, mutta keskusteluun voi osallistua myös ruotsiksi.

Tiistaina 3. lokakuuta järjestetään jälleen Hyvinvointimessut klo 17-20 Nikkilän Sydämessä. Minimessuilla voi tutustua alueen yhdistysten, yritysten ja kunnan tarjontaan.

Keskiviikkona 4. lokakuuta Sipoon Muisti ry. pitää muistikahvilaa klo 10-12 Palvelutalo Elsiessä. Samalla saa tietoa oikeudellisesta ennakoinnista ja edunvalvontavaltuutuksesta.

Valtakunnallisena ikääntyneiden ulkoilupäivänä torstaina 5. lokakuuta klo 9-12 voi osallistua Riksapyöräajelulle joko Palvelutalo Elsien pihalta sovittuna aikana (Tiina Patana 050 567 6538) tai klo 9-11 päiväkeskuksen edestä. Samalla voi tutustua seniorikeskuksen päivätoimintaan.
Seniorijumppaan voi osallistua klo 9-9.45 Palvelutalo Lindassa. Iltapäivällä voi vielä osallistua seniorikeskuksen yhteiseen ulkoilupäivään klo 14 alkaen. Widegårdissa, Pohjois-Paippisissa vietetään vanhustenviikkoa lounaan (5€) ja ohjelman parissa klo 12-15. Café Lindassa elävää musiikkia, tanssia ja yhteislaulua Bo Träskelinin johdattamana klo 14 alkaen Palvelutalo Lindassa.

Perjantaina 6. lokakuuta Bo Träskelinin orkesteri viihdyttää klo 14 alkaen Palvelutalo Elsiessä.


Viimeksi muokattu
25.09.2017