< Ajankohtaista
26.05.2017

Saippuakuplia ja keppihevosia Sipoossa 28.5.

Saippuakuplia ja keppihevosia Sipoossa 28.5.
Tule mukaan puhaltamaan ja ihailemaan pieniä ja suuria saippuakuplia Nikkilään 28.5. Sipoo on toista kertaa mukana maailmanlaajuisessa saippuakuplaparaatissa (Global Bubble Parade). Lisäksi Nikkilässä on luvassa samana iltapäivänä keppihevosten estekilpailu, jossa voi liitää yli esteiden harja hulmuten.

Saippuakuplaparaati lähtee kello 13.00 Nikkilän Sydämen parkkipaikalta (Pohjoinen koulutie 4), ja kulkee kävelytietä pitkin Lukkarin koululle (Lukkarintie 2). LähiTapiola lahjoittaa paraatiin osallistuville 300 saippuakuplapurkkia, jotka jaetaan ennen paraatin alkua. Lukkarin koululla on mahdollisuus tehdä jättikuplia. Paraatin tarkoituksena on juhlia iloa ja onnellisuutta, ja paraatin pääroolissa ovat osallistujat.

Sipoon kunta ja 4H järjestävät Lukkarin koululla myös keppihevosten estekilpailun, joka alkaa kello 15.00. Jos haluat estekilpaan mukaan, ilmoittaudu ennakkoon viimeistään 19.5. osoitteessa: http://sipoo.fs4h2.webbhuset.fi/start/ Ilmoittautumislinkki avautuu maanantaina 15.5. klo 10. Kilpailuun mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Kaikki osallistujat palkitaan ruusukkein. Kilpailussa on neljä eri luokkaa eri ikäisille osallistujille. Voit lukea lisää luokista ja kilpailusta tästä linkistä. Kilpailun juontaa Micaela Röman.

Mukana menossa:

  • Sipoon kunta
  • 4H, joka tarjoaa saippuakuplaliemen ja tarvikkeet jättisaippuakupliin
  • Il Carro, joka myy herkullista katuruokaa
  • LähiTapiola, joka tarjoaa saippuakupla-aineita
  • Box VPK/FBK (hälytysvalmiudessa)

Maailmanlaajuista Global Bubble Parade -tapahtumaa organisoi säätiö nimeltä 100happydays. Sen päämääränä on rakentaa joustavampia ja monimuotoisempia yhteisöjä, lisätä tietoisuutta yksilön hyvinvoinnin merkityksestä sekä luoda myönteisiä kokemuksia tilanteista, joissa kaupunki ja sen asukkaat kohtaavat ja toimivat yhdessä. Lue lisää tapahtumasta täällä: http://bubbleparade.org/

Lisätiedot saippuakuplaparaatista:
Carola Juselius, Sipoon kunta, carola.juselius@sipoo.fi, puh. 09 2353 6211

Lisätiedot keppihevosten estekilpailusta:
Anki Nyberg, 4H, puh. 050 5368614


Viimeksi muokattu
26.05.2017